Trip to Nagano

hari ni (jumaat) ana berada di nagano…ikut suami pergi conference

pada mulanya xtak ikut sebab bila fikirkn perjlnn yg lama bawa ank2 bimbang kurang selesa

tapi bila suami kata dah beli tiket, ikut jugalah…hehe betapa pelupanya diri ini semlm adalah ulangtahun pernikahan km yg ketiga…mmm diam tak diam dah 4 tahun melayari rumahtangga bersama suami tercinta.hehe…rupa-rupanya hadiah kali ni ialah trip to nagano;)

antara bullet train di jepun

semasa dalam perjalanan smlm byk sgt gmbr2 yg menunjukkan Maha Bijaksananya Allh dalam penciptaanNya. subhanallah byk pemandangan menarik yang dapat kami saksikan.(x blh tido sgt ank2 duk main huhu). insyaAllah nnt di masukkan dlm blog ni sikit masa lagi.

ahna dan ahya atas shinkansen

Sekarang suami ke conference. ana skrg di lobi hotel tunggu suami. hotel sini kn check out jam 10 pagi. kamera yang duk amik gambar semalam tu pulak suami bawa, jadi x dapat transfer dalam kom gambar2 yg dah di ambil tu…gomennasai, chotto matte kudasai ne

ummi dan ahna

ahna belajar buat peace;)

lepas ni tak tahu nak kemana. maybe jalan2 sekitar dengan ada seorang adik malaysia sini. petang ni insyaAllh pulang ke okayama dan sampai lewat tgh mlm nanti. sambil ana menaip, ahya dah tertido dipangkuan, ahna plk atas kerusi cam cr posisi je dah tu…mmm cam nk syahid je dua2 jundi nih…:)

soba yang terkenal di nagano

ok insyaAllh ada berita terbaru ana update kemudian. yoroshiku <— alhamdulillah dah di update

This entry was posted in BUMI JEPUN and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Trip to Nagano

  1. abu says:

    best la tgk ahna buat peace..

  2. aah..pandai ahna wat peace..guna dua tangan lagi..huhuh…ct..akak wondering pasal anniversary ct tuh…akak baru je passed utk 3 tahun..rasenye ct pun sama….ke akak yang silap..huhuhu

  3. ummu safiy says:

    haha…aah eh…jap2…nikah tahun 2005, sekarang baru 2008…ooo gini kak, kahwin dah masuk tahun ke 4 klu kira dr tahun 2005. utk anniversary lak baru 3 tahun lah…huhu x suka maths:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s