~nihonggo~

Hari ini sabtu, macam biasa ana ada kelas nihonggo. Mula pkl 10 pagi dan berakhir sekitar jam 11.30 pagi. huhu arini terlewat 5 minit sampai, suami meeting di pagi hari, maka terlewat menghantar ana ke kelas. daijyoubu yo:

Nama sensei Yamamoto. Dah berusia tapi baik sangat orangnya. Ana belajar di sini x perlu bayaran.Free je. Best kan mereka layan orang asing. tak rasa diskriminasi pun sini. sama je… kalu di tanah airku…hurm…Allah yang lebih tahu..

petang ni ada BBQ dengan students Malaysia sini.. pastu lewat petang sikit nak gi taman permainan bawak jundi2 ku yang solehah ni bermain..selalu berkurung di rumah jek. alhamdulillah hujung minggu suami tersayang ada di rumah, boleh temani ke mana2. Jika tidak alamatnya x keluarlah sebab agar susah nak bergerak sorang2. Kadang2 ajak jugak students sini teman jalan2 tapi sekarang mereka banyak exam;)

kami berjalan-jalan di taman

Ahna merentas halangan sebelum naik gelongsor

Yeyyy.. tingginya gelongsor

Oklah, ape2 nanti update kemudian ye, insyaAllah kot2 ada gambar menarik untuk di kongsi…jya <–ada tambhn lagi insyaallah;)

This entry was posted in TAKLIF and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to ~nihonggo~

  1. arief says:

    Undokoen : tempat yg best utk berjogging…one-round jogging kasi habis 4 sure berpeluh2…heheh

  2. Norfazilah says:

    Waahh…menariknya pengalaman orang di Jepun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s