Aksi putri2 di pantai, uradome, Tottori

Tadi ana ada sampaikan tentang perkhemahan adik2 di Tottori kan. Jadi, di sana sempat sempat jugalah anha dan ahya bermain air bersama babahnya..ahna suka sangat tapi adik ahya takut2 pastu nangis2 sikit…. hehe ummi tolong snap gambar…ana ni masih amatur bab gambar2 ni…baru nak belajar. Tu pun alhamdulillah ajar pembimbing yang sudi tunjuk ajar (my beloved husband). Disertakan gambar2 mereka yang asyik bermain ketika itu…🙂

ahna dan ahya bersama ummi sebelum kebasahan

ahya dan babah sebelum di mandikan… hehe masih tersenyum

bermain di gigi air

adik dan babah belajar tatih

ahya takut air..hehe, kalau kat umah bukan main suka mandi

[

haiiiit…gambarimas

naik belon ikan pulak

mentari mula melabuh sinar

bergambar bersama sebelum berangkat naik ke campsite

This entry was posted in BUMI JEPUN, DIARI KEHIDUPAN KAMI and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s