ahna dan ahya

salam semua, semoga dalam keadaan sehat walafiat, tahniah semua kepada yang dah abis exam di jepun..bagi adinda afif yang ada last exam esok, gambatte kudasai..selamat bercuti bagi yang dah bercuti..selamat menggunakan masa dengan baik..jumpa di Oita 13-15hb ni nanti bagi yang ke IPK..insyaallah:)

bagi keluarga di malaysia, selamat harijadi diucapkan pada adinda fahmi berharijadi 23 julai lalu dan fadhli yang berharijadi esok 5 hb ogos. Selamat berpindah buat keluarga terchenta ke kajang insyaallah 15 hb ni, takdapat kami nak nolong, ni dah kali ke berapa pindah pun dah tak tau dah, dulu2 ingatkan shah alam yang terakhir, tapi rezki nak ke kajang pulak..semuanya dah dirancang allah swt. sikit sebanyak kami paparkan gambar ahna dan ahya terbaru:)

ni gambar ahya dan ahna di rumah musim2 panas, dah besar dah dua2 orang, ahya insyaallah setahun 25hb ni dan kakak ahna dah 2 tahun lebih.

ahya senyum, gigi seputung..nampak tak?hehe

Ahna : “ahya ni comey la, gigi seputung, rambut dua cotek, pipi tembam”

Ahya : “eee, kak pun shameee, gigi je banyak shikit”

sama kan muka kami, saya tembam sikit je, kata ahya pada kakaknya

berat juga kepala kakak ni..hua hua

insyaallah berjumpa lagi, salam sayang dari kami sekeluarga..semoga hidup kita sentiasa diberkati allah swt.salam rindu dari kami

12.30pm 04/08/08

athif no kazoku,

okayama, japan.

This entry was posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI and tagged . Bookmark the permalink.

11 Responses to ahna dan ahya

  1. amir_banana says:

    hehe…可愛いじゃん!!

  2. wani says:

    comey nye gambar ahna dan ahya..especiallty time lentuk atas kepala sama-sama..tuh kalu adik wat kat kakak, baru benjol kepala kakak tuh, keras beno kepala imran, gigi kita mau tercabut kalu trhantuk dgn kepala imran tuh…kakak aisyah if adik langgar kaki kakak pun, kakak dah jerit2 nangis , tak suke…anyway…comey sungguh gambar itu..mcm twin

  3. diana_spk says:

    salam..it’s been a long time i’ve not seen u since we’d finished ur study…however,congrats..both of yr princess r beautiful as u are…:)it’s nice 2 c de recipes..u give me inspiration 2 develope skill in masak2..:)welldone!

  4. ctaf05 says:

    ni Nur diana ke? hehe…lame tak dengar cite. ada fp atau frnstr? blh ct visit..

  5. ayurosni says:

    comey2 ank2 ct.geram je tgk..

  6. ctaf05 says:

    huhu ayu…budak2..x lama lagi nanti anak sendiri tentu lagi comey😉 . Nanti ada berita bgtahu ct ye…ditunggu…

  7. diana_spk says:

    salam..iyer..:)bestnyer kehidupan ct kat cna..it’s enjoyable 2 c yr pic out thre with yr happy family ..friendster in progress..i’ll inform u back.send my warmest regards 2 yr cute n lovely daugther…hope 2 c u someday.:)insyaallah..

  8. ctaf05 says:

    diana, kalau ada ym onlinelah ye.add ct ke. blh borak2 n tahu perkembangan sana. ni id ct : ct_athif@yahoo.com
    huhu…berborak kat sini plk. chat box problem sikit.

  9. diana_spk says:

    insyaallah…:)

  10. ayurosni says:

    Insya Allah dh deliver nnt ayu gtau

  11. diana_spk says:

    ct visit la frnster d yer klu free evn thre’s not much intrsthin’ things:)..ukhuwwah fillah..yg ader pic daun teh tu..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s