Nak tengok ahna wa ahya?

Bila dah lama tak update nih semua benda rasa tak berkembang hihi😛 . Antara yang sentiasa melalui proses perkembangan yang cepat dan pantas termasuklah putri2 solehah harapan kami ni Ahna Safiy dan Ahya Safiy. Sekarang Ahya dan mula nak berkawan dan siapalah lagi her bestfriend kalau bukan kak Ahna dia. Kadang2 kak Ahna takmo layan sangat adik sebab maybe dia rasa adik ni kecik sangat pastu tak aktif cam dia hehe..tapi bila dah asyik terperuk kat rumah ni siapa lagilah yang dia nak bawa bermain kalau bukan adiknya yang suke tersenyum nampak gigi tu😛

Anak2 sekarang ni suke betul aim barang2 dapur ana. ish…. kadang tak terlarat nak kemas pinggan mangkuk yang jadi barang mainan depa. So, sekarang ni kabinet dan pintu dah banyak yang ber’lock’ hehe….. langkah pencegahan yang cepat dan mudah. Ahya kalau lepa sikit dia pi kabinet dapur then buat keluar mixer, ramekin, cawan, pinggan, sudu,…etc then main ketuk2…seronoknya dia, hehe kite jelah yang tahan telinga mendengarnya.. anak…anak…moga jadi solehah besar nanti ye anak2 ummi babah🙂

Ana  share gambar mereka yang terbaru buat tatapan antum semua.

ahna masa main dengan beberapa nihonjin

ahna suke pakai tudung—> teka tudung sape tu? 😛

ahya pun sama suke tudung—> tuala pun jadi😀

dah pandai berdikari dah…

Tu jelah serba sedikit. Banyak2 gambar nanti orang bosan pulak. hehe…

This entry was posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nak tengok ahna wa ahya?

  1. abu says:

    comeynya anak2 babah ni..macam ummi dia:D

  2. Syazana says:

    comelnya anak2 akak. salam ziarah~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s