What my daughters doing during my baking time?

Jom tgk apa Ahna wa Ahya bikin masa ana sibuk di dapur😉 . Di tambah pula dengan suhu yang semakin dingin ni.

ahna wa ahya dalam selimut

khusyuknya mereka berdua ni…buat pe tu? dalam selimut lagi ni – early in the morning..look at their eyes😛

ahna wa ahya tgk katun

~ohho~ tgk tv rupanya – persiapan rapi lengkap dengan selimut dan heater ketika menonton😉

ahna wa ahya menonton

watching in their  playroom

Inilah serba sedikit tentang anak2 kami. Awal2 pagi memang bagus rancangan kanak2 untuk mereka tonton. Sekiranya nanti mereka ada rezeki ke hoikuen mungkin xtvt mereka lebih banyak dan teratur. Moga Allah permudahkan urusan permohonan hoikuen mereka,  insyaAllah..

This entry was posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to What my daughters doing during my baking time?

  1. syazana says:

    huhu~
    comeynye laa haiii =D
    pagi2 tgk tv dah …hehe
    nasib baik dorg x kacau akak masak je😀
    ke ade jgk?
    kem salam kawaiiiiii kat dorg eh ^_^

  2. syazwaniadnan says:

    kak ct, mcm kenal je botol2 kecik dlm almari tv kt bwh tu😛
    banyak ye stock up ubat2 tu =)

  3. kct says:

    wahh…wani siap blh trace lagi…al maklumlah dah biasa tengok kan? hehe iA nanti sampai stok baru bersama dengan buku dan cd dari wani dan syazana…depa ni kacau sikit2 je syazana…ahna wa ahya kirim salam melalui ummi dia😀

  4. ali@abu Fidaa' says:

    hehe ttg botol kecik mai ana jawab, brgn HPA!! waduh2 boleh jd stokist jepun nih.. MAI SCEWEN (sebut sambil hidung tutup). Wah.. kesian kat sepupu fidaa’ sejuk. hehe, doakan ye mg 2009 nih kita dpt bertemu di Jepun Iallah.

    Marketing Manager, krafhati.blogspot.com

  5. wani says:

    amboi.. nk pulak diorg share selimut…. hmm..aisyah payah.. tak mau geng ngn adik…

  6. ct says:

    yeke kak?
    hehe sebab adik lelaki kot…aisyah malu..hihi😉

  7. fami says:

    wah skali tgk mcm anak jpon.. 2 kali tgk cm kembar jpon.. 3 kali tgk.. owh ahya ngan ahna rupenyer…chumel bangat~ pak lang ingin bangat mencubit pipi kamu berdua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s