hisashiburi…

assalamualaikum buat semua pengunjung MMSR …afwan,gomen, sorry sebab lame x update. Perlu nyatakan sebab ke? hehe…xpayah pun x pe kan..😀

sekarang tengah winter di sini. Tapi tak berapa ada salji kat tempat ana. But still sejuk…kadang2 sampai sakit kepala jadinya..xtvt pun agak terbatas sekarang. Banyak berkurung je..hibernate sikit😉 . Anak2 masih belum sembuh sepenuhnya. Lepas muntah2 mereka batuk kuat dan flu pulak. insyaAllah semakin sembuh setelah bertarung juga secara psiko nak bagi makan ubat kat depa ni.

Cooking, baking and so on juga tak berapa jalan sekarang. Hehe…kesejukan turut sama membekukan tulang 4 keratku. hihi…🙂 . Tapi oleh sebab menyahut seruan diri sendiri untuk berjimat sempena kenaikan harga barang yang mendadak (beras, daging dan ayam  halal&import, etc) kena jugalah gagahkan diriku ini. uhhu…

Buat pengetahuan semua juga ana dah stop bergerai..ekonomi meleset hihi😛 . Nak test xtvt lain yang lebih menarik lak. Mmmm…tapi sebab masih dalam eksperimen x bisa dedahkan lagi ape xtvt tebaru ana ni. InsyaAllah dengan hilangnya tugas ana duk cooking2 makin memberikan dan menyediakan ruang serta masa yg lbh tuk xtvt baru ni..

Untuk cuci2 mata ana share same kat sini beberapa hasil baking yang lepas. x dapat nak buat entry by day. Apa2 pun jooom tgk!

red bean stolen

RED BEAN STOLEN / FLOWER


cinnamon roll

CINNAMON ROLL WITH CHEESE FROSTING


tuna roll

TUNA ROLL WITH CHEESE INSIDE

Ini kuncu-kuncu roti😀 . Itupun yang ana teringat nak amik gambarnya. Yang tak sempat tak dapat nk share. Nanti insyaAllah kita share dishes lak ye.

This entry was posted in BUMI JEPUN, MARI CUBA RESEPI and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to hisashiburi…

  1. ayurosni says:

    ermmm…lm tgg ct update blog.punya la lama tgg, skali ltk gmbr mkknn plak.terliur la ct.pos bleh?hehehh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s