Cannery Row

Bismilllahirrohmanirrohim…

Sempena birthday  akhi baru2 ni kami pergi makan tempat haritu. Yang dia bawa ana untuk ana punya birthday. But now suppose to be my treat la😀 . Tapi untuk entry kali ni just nak share menu dia yang special sebab sebelum ni gambar gune hp..kali ni guna kamera🙂

side dishes cannery row

salmon, salad, kacang buncis, cendawan, labu dan ikan all cooked with olive oil.  boleh amik banyak mana mahu makan

pizza cannery row

seafood pizza- rasa yang sungguh menarik sebab luar dia crunchy but dalamnya gebu je.

cream sauce pasta

cream sauce pasta- best ! kakak makan banyak..tak aci 😛

Dulu kami makan nasi pilaf. Tapi kali ni tukar menu lain. Dah selesai makan seme akhi kata makan masa birthday ana dulu lagi special la😛 hehe…sebab masa tu first time datang jadi depa sini layan special la. Siap buat menu khas untuk kami.. subhanallah…alhamdulllah….Allahuakbar!

This entry was posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s