pavlova arigatou

salam semua,

Alhamdulillah jam 8.30pm lebih waktu jepun selamat sampai rumah selepas seharian bersama cylinder (memasang wire, circuit board) utk kesemua 36 intelligent actuator.

Sambil2 strip wire tadi, clamp connectors, ana berchatting dgn zaujah pasal pavlova, sebab kami semlam tgk ada website ttg-nya.

Balik2, sampai rumah je dah ada pavlova atas meja, masyaallah enak sungguh, hanya sapa yang makan saja yang tahu🙂

Ana lantas amik kamera dan snap beberapa sudut. Insyaallah pavlova ni sesuai di makan bagi mereka yang baru balik dari lab, dan anak2 yang baru bangun dari tidur🙂 alhamdulillah mereka juga sangat suka macam ana. Nanti resepi boleh minta pada chef CT🙂

p1040436

p1040442

Jazakillah zaujati,uhibbuki fillah,

abu_s

This entry was posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI. Bookmark the permalink.

4 Responses to pavlova arigatou

  1. hana says:

    salam ct…. lamanya tak masuk sini! macam2 adaaaaaaa! hehehe… pavlova pon mengancamm! akak buat pon ‘geseng’ kaler tuh! patutnyer putih melepak jerk kan! xpo la janji sodapp! hehehe… terer ‘chef’ ct masak erk!😉

  2. ctaf05 says:

    salam kak ina
    haha geseng ala brown2 ye kak? ntahlah…ni ada en hb yang tolong buh entry ni. spoil la ct wat x jadi😀 . malu le kat dia …nanti kena wat second nye try…
    kak aisyah trylah tapi pastikan jgan berubah warna cam ct ni :D… tapi rasa dia sedaplah…kita nak try wat lagi sampai betul2 jadi.Ganbarimasu!!!

  3. jerou says:

    huh, sdap yg amat aih…tgk je da ternganga mulut aih..takde recipe utk ni ke kak ct? cdng blik mesia natsu nati nk wat kat mak ayah kat kg..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s