Tag Archives: TAKLIF

Learn to control your heart

bismillahirrohmanirrohim Penulis yang suke ponteng ni muncul lagi…hehe…lama betul bercuti ya ana ni. Sekarang baru nak menaip. Afwan semua…dalam melakukan beberapa taklifan ni kadang2 bila menyusun mengikut priority menulis ni jadi yang terkebawah sedikit. Mungkin juga kerana ana merasakan siapalah … Continue reading

Posted in TAKLIF, TAZKEERAH | Tagged , | 7 Comments

PnK di Yamaguchi

bismillah.. Salam dan selamat sejahtera semua… aaaa…akhirnya…. uhhu~~~ tentu ada yg sebut macam kat atas tu bila masuk blog ana ni. Punyalah lame x update. Afwan bagi sesiapa yang sering bertandang tapi asyik tengok entry sama je. Baru2 ni (16&17 … Continue reading

Posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI, TAKLIF | Tagged | 3 Comments

solat hajat

Assalamualaikum wrh wbt Lame menyepi, kini muncul lagi. afwan minkum…ana¬† sekarang cuba mencuri masa kerana agak sedikit sibuk. Ada taklif menjaga baby seorang saudara yang sedang bergelut dengan thesis dan kelasnya. InsyaAllah moga menjadi amal buat ana dan keluarga juga. … Continue reading

Posted in DIARI KEHIDUPAN KAMI, TAKLIF | Tagged | 1 Comment